Glas Muslimana Crne Gore

Informativni portalTurizam

January 7, 2016

Ljepote Crne Gore i “Adio” na njemačkoj televiziji

More articles by »
Written by: admin
Tags:

Gledaoci njemačke televizije ZDF imali su priliku da uživaju u prirodnim ljepotama Crne Gore zahvaljujući emisiji “Krstarenje ka sreći” njemačke producentske kuće “Polyphone”

Naime, emisija koja je proteklog maja snimana na brojnim atraktivnim lokacijama u Crnoj Gori uključujući hotel Regent i marinu Porto Montenegro, prikazana je 26. decembra na njemačkoj državnoj televiziji ZDF i na austrijskoj državnoj televiziji ORF.

Od tridesetog minuta počinju prvi taktovi pjesme “Adio” Nenada Kneževića Kneza koji prate kadrove naljepših djelova Crne Gore-Kotora, Tivta, Svetog Stefana, Skadarskog jezera…

<<<Ovdje možete pogledati čitavu emisiju>>>>

“Krstarenje ka sreći” je romantična priča o dva para koji se vjenčaju na “Brodu snova”, preuzetom iz istoimene serije koja je prethodila ovoj priči.

Nakon vjenčanja odlaze na medeni mjesec. Od tog trenutka priča se nastavlja na njihovoj izabranoj destinaciji, ovog puta u Crnoj Gori.

Slijedi interesantan zaplet odnosno niz nepredviđenih okolnosti i nova šokantna saznanja o drugim akterima, rasplet i srećan kraj.

Ljubavne drame se događaju na živopisnim lokacijama tako da su gledaoci kroz romantičnu priču upoznati sa ljepotama naše zemlje koja je predstavljena kao destanacija koja se mora posjetiti.

Procjenjuje se da “Krstarenje ka sreći” prati oko 10 miliona gledalaca, a imajući u vidu da se ovaj program emituje i putem satelita, broj obožavalaca ovog serijala je daleko veći.

Isti tako, podaci govore da je svaka destinacija prikazana u ovom serijalu, nakon emitovanja zabilježila značajan porast broja gostiju.

Ovaj zanimljivi serijal kroz romantične priče donosi slike novih i egzotičnih destinacija u domove svojih gledalaca, zajedno sa svojim prethodnikom “Brod snova”.

“Brod snova” i “Krstarenje ka sreći” obišli su skoro 100 različitih egzotičnih destinacija poput Novog Zelanda, Barselone, Dubaija, Meksika, Galapagosa, Havaja, Hong Konga, Brazila, Las Vegasa i mnogih drugih.


 

 

Izvor: CdM / Tamara KlikovacAbout the Author

admin

Matica muslimanska Crne Gore