Glas Muslimana Crne Gore

Informativni portalMagazin

October 6, 2015

The Times: Crna Gora i Luštica Bay idealno mjesto za Džejms Bonda

More articles by »
Written by: admin
Crna Gora i turistička destinacija Luštica Bay uvrštene su na top 10 listu lokacija širom svijeta koje uredništvo britanskog lista The Times preporučuje kao savršena mjesta na kojima bi se skrasio čuveni filmski agent 007 Džejms Bond.
Luštica Bay

“Džejms Bond voli da putuje svijetom, i dok može da uživa na karipskim plažama, italijanskom jezeru ili u restoranu na vrhu planine kao nova osoba, istovremeno obožava jurnjavu dobrim automobilom putevima impresivnog grada. Ali ako 007 treba negdje da se skrasi, na kojoj od filmskih lokacija bi bilo najbolje da kupi stan?”, pita se The Times.

U tekstu pod naslovom “Džejms, mislimo da će ti biti kao kod kuće”, kao idealne destinacije su navedeni italijanski gradovi Venecija, Rim, Siena i jezero Komo, austrijska destinacija Zolden, Istanbul, Majami, Meksiko, Bahami i Crna Gora.

Novinarka ovog lista Liz Roulinson navodi da su nakon uspjeha Porto Montenegra, projekti Luštica Bay i Dukley Gardens privukli međunarodne investitore i doveli luksuzne brendove Aman, Regent, Puro i One&Only u Crnu Goru.

“Znamo da ono što smo mislili da je Crna Gora u filmu Cazino Royal, u stvari bila Češka Republika, ali ova državica na Balkanu zaista nudi izvanrednu obalu sa sve većim brojem luksuznih odmarališta čiji vlasnici imaju jahte ili svoj drugi dom u Bokokotorskom zalivu. Na prostoru od 690 hektara, kao integrisano odmaralište, Luštica Bay nudi stanove uz marinu, po početnoj cijeni od 235.000 eura, dok je cijena trosobnih vila uz marinu od tri miliona”, napisala je ona.

Sa tiražom od oko 400.000 primjeraka, The Times je u kategoriji uticajnih britanskih listova sa detaljnim nacionalnim i međunarodnim vijestima, informacijijama iz politike, biznisa i finansija, medija, IT sektora, obrazovanja, prava, sporta, umjetnosti, putovanja i zabave.


Izvor: CdM About the Author

admin

Matica muslimanska Crne Gore