Glas Muslimana Crne Gore

Informativni portalCrna Gora

February 26, 2016

VIDEO: Garčević: Crna Gora će NATO-u plaćati članarinu koliko košta bolji stan u Budvi

More articles by »
Written by: admin
Tags:

NATO je već odredio koliko Crna Gora treba da plaća članarinu i ona iznosi 0,027 odsto ukupnog budžeta kojim raspolaže Alijansa i to je otprilike četiri puta manje od onoga što plaća Slovenija, a ona plaća nešto poput polovine cijene jednog savremenog tenka. Crna Gora će NATO-u plaćati članarinu koliko košta otprilike jedan bolji stan u Budvi i to će biti između 400 i 450 hiljada eura i ništa više od toga, kazao je nacionalni koordinator Vesko Garčević odgovarajući na onlajn pitanja na društvenim mrežama Sigurna budućnost.

Komunikacioni tim Svjeta za članstvo u NATO u cilju što adekvatnije informisanosti građana i približavanja tematike evroatlanskih integracija što većem auditorijumu, novim načinom komunikacije sa građanima, posredstvom društvenih mreža uveo je praksu direktnih pitanja i odgovora.

Kako je saopšteno iz Komunikacionog tima, značajan broj zainteresovanih za postavljanje pitanja dokaz je više da NATO teme sve više intrigiraju javnost i sigurno da je ovo još jedan od načina kako svi zainteresovani mogu, u direktnoj komunikaciji da se informišu o temama vezanim za evroatlanske integracije naše zemlje.

“Na pitanja, među kojima je bilo mnogo onih koja se odnose na uvrežene stereotipe, Nacionalni koordinator je odgovorio obraćajući se lično građanima koji su to pitanje postavljali i takva praksa će se nastaviti svakog mjeseca”, ističu u Komunikacionom timu Svjeta za članstvo u NATO.

Šta je sve Garčević odgovarao pogledajte u videuAbout the Author

admin

Matica muslimanska Crne Gore