Glas Muslimana Crne Gore

Informativni portalCrna Gora

October 18, 2016

DPS: Građani svakome odredili mjeru

More articles by »
Written by: admin
Tags:

Demokratska partija socijalista je 16. oktobra ostvarila još jednu ubjedljivu pobjedu na parlamentarnim izborima, obezbjeđujući time dalji evropski i evroatlantski put Crne Gore, saopštili su iz ove partije

U DPS-u smatraju da je pobjeda  još ubjedljivija i značajnija jer je ova partija samostalno osvojila više glasova nego sve ostale partije i koalicije zajedno, i više nego na ranijim izborima kada je nastupala u širim koalicijama.

“Građani Crne Gore su opet mudro i promišljeno odabrali stabilnost, prosperitet i evropske vrijednosti za sebe i svoje porodice”, kazali su oni.

Politička konkurencija DPS-a je prošla je, kako dodaju,  onako kako je i vodila kampanju.

“Kao ilustraciju samo podsjećamo na tvrdnje Srđana Milića da će prestati da se bavi politikom ako njegov “Ključ“ u Tuzima ne osvoji tri puta više glasova nego DPS u Plužinama. Da bi što prije donio odluku o napuštanju političke scene, obavještavamo ga da je DPS u Plužinama osvojila 469 glasova, a on u Tuzima 221”, tvrde u DPS-u.

Građani su, ističu oni, svakom učesniku izbora odredili pravu mjeru i političku snagu.

“Potvrdilo se da opozicione partije, ni uz podršku značajnog dijela medija i nevladinog sektora nijesu dorasle superiornoj politici DPS-a. Demokratska partija socijalista pozdravlja ocjene Posmatračke misije OEBS-a, koja je danas saopštili da su izbori u Crnoj Gori odraz demokratske volje građana i da su protekli slobodno, u fer i zakonitoj atmosferi”, zaključuju oni.About the Author

admin

Matica muslimanska Crne Gore