Glas Muslimana Crne Gore

Informativni portalCrna Gora

January 13, 2016

Donacije dijaspore: Čistač snijega za opštinu Petnjica

More articles by »
Written by: admin

Zavičajni klub “Bihor” iz Luksemburga donirao je opštini Petnjica kamion- čistač snijega i svu prateću opremu za održavanje puteva u zimskom periodu, saopšteno je iz Službe predsjednika te opštine, Samira Agovića

“Na ovaj način ovo udruženje šalje poruku da ne zaboravlja zavičaj Bihor. Članovi udruženja su svjesni da ulaganjem u svoj zavičaj ulažu u sami sebe i vjeruju u prosperitet Opštine Petnjica, apsolutno svjesni da se početničke bolesti moraju preboljeti”, kaže se u saopštenju.

Braća Halilovići-Esko, Hajro i Harun porijeklom iz bihorskog sela Godočelje vlasnici firme “EHH“ iz Luksemburga i Edin Latić vlasnik preduzeća “Bihor“ iz Luksemburga porijeklom iz bihorskog sela Lagatore kupili su i donirali Opštini Petnjica kamion za prevoz otpadi.

“Ovo su jako vrijedne donacije koje će umnogome olakšati održavanje puteva u Opštini i sakupljenje i odvoz smeća. Još jedna velika donacija i veliki dokaz da dijaspora i ZK „Bihor“, predstavljaju izuzetnog partnera i one koji svakog trenutka brinu za svoj zavičaj i konkretno pomažu svoju Opštinu i državu”, ističe se u saopštenju.

Kamioni i pomenuta oprema se priprema za transport prema Crnoj Gori, te se ubrzo očekuje da stigne i da se stavi u funkciju.About the Author

admin

Matica muslimanska Crne Gore