Glas Muslimana Crne Gore

Informativni portalCrna Gora

April 8, 2016

Broj turista iz Srbije na crnogorskom primorju može se značajno povećati

More articles by »
Written by: admin

Na crnogorskom primorju ima prostora za značajno povećanje broja turista iz Srbije i raznovrsniju ponudu hotelskih kapaciteta, ocijenjeno je na sastanku Saveza samostalnog sindikata Novog Sada i opština sa predstavnicima crnogorskih hotelijera, između ostalih, Hotelsko-turističkog preduzeća HTP Trend Korali

Tema sastanka je, kako je saopšteno iz HTP Trend Korali, bila poboljšanje i povećanje obima saradnje između članova Saveza i crnogorskih hotelijera kroz kratku prezentaciju hotela i kapaciteta prisutnih hotelijera, prenosi agencija Mina-business.

Predstavnik HTP-a Trend Korali, Balša Čavlović rekao je da će taj hotel u aprilu ugostiti domaćine tog sastanka i prezentovati im hotelske kapacitete i sadržaje.

Prema njegovim riječima, tom posjetom gosti će moći i sami da se uvjere u energiju crnogorske obale i potencijala o kojima se najviše i govorilo na sastanku.

“Nakon njihove posjete, mi ćemo još jednom radno posjetiti glavni grad Vojvodine, gdje ćemo svim članicama Saveza, kojih preko 180, prikazati audio-vizuelnu prezentaciju crnogorskih hotelskih kapaciteta i zaokružiti priču koju smo danas počeli”, najavio je Čavlović.

Sastanku su, osim predsjednika Saveza, prisustovali i Generalni konzul Crne Gore u Srbiji Miodrag Kankaraš, koji je inicirao susret, izvršna direktorka Sins fondacije Jasna Plamenac i generalni direktor direktorata za upravljanje turističkom destinacijom u crnogorskoj Vladi Marko Petričević.

Sastanku su, kako se dodaje, prisustvovali savjetnik u Ambasadi Crne Gore u Srbiji Vule Tomašević, predstavnici HTP Trend Korali Sutomore Igor Đukanović i Čavlović, kao i predstavnici sedam hotelijera iz Crne Gore.About the Author

admin

Matica muslimanska Crne Gore